Volledig scherm
Zwaar ongeluk Eersel. © Bert Jansen

Motorrijders geschept door auto in Eersel: slachtoffers zwaargewond, automobilist aangehouden

EERSEL - Op de Stokkelen in Eersel zijn zaterdagmiddag rond 17.30 uur twee motorrijders geschept door een auto. De slachtoffers raakten daarbij zwaargewond. De bestuurder van de auto werd aangehouden.

De auto kwam de motorrijders tegemoet gereden toen het mis ging. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om hulp te verlenen. De motoren zijn zwaar beschadigd geraakt. Ook de auto liep flinke schade op. 

Man en vrouw

De slachtoffers zijn met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Het gaat om een man en vrouw, die samen onderweg waren. De vrouw raakte zwaargewond aan haar benen. De precieze verwondingen van de man zijn niet duidelijk. 

De politie gaat ter plaatse onderzoek uitvoeren over de precieze toedracht van het ongeval. De bestuurder van de auto zal op het bureau een ademtest ondergaan om te kijken of er drank in het spel was. 

  1. 14 gewonden na elektrocutie tijdens kampioenenviering hockeyploeg in Mol

    14 gewonden na elektrocu­tie tijdens kampioenen­vie­ring hockey­ploeg in Mol

    Op een hockeyterrein in het Belgische Mol zijn zaterdagavond veertien mensen gewond geraakt bij een incident met een hoogspanningslijn boven het terrein tijdens een kampioenenviering. Dat bevestigt burgemeester Wim Caeyers (CD&V) in tegen Het Laatste Nieuws. Slingers die de lucht in werden geschoten, maakten contact met een hoogspanningslijn, waardoor stroom naar het terrein werd geleid. Vier mensen zijn er erg aan toe maar ze zijn buiten levensgevaar, aldus burgemeester Caeyers.