Horecaondernemer Willem Neutkens deelt samen met compagnon Bart Theuws (van Willy Nachos) pakketjes met nachos, dipsaus en pastasaus uit aan Noud en Martha van de Nieuwehuyzen.
Volledig scherm
PREMIUM
Horecaondernemer Willem Neutkens deelt samen met compagnon Bart Theuws (van Willy Nachos) pakketjes met nachos, dipsaus en pastasaus uit aan Noud en Martha van de Nieuwehuyzen. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Nachochips en saus voor heel het dorp: horecabaas Neutkens verwent Westerhoven

videoWESTERHOVEN - Wat doe je als je als horecabaas door de lockdown met grote hoeveelheden nachochips en dips blijft zitten? Willem Neutkens besloot er pakketjes van te maken en die uit te delen aan zijn dorpsgenoten in Westerhoven. Als een soort hartig hart onder de riem.

 1. Bladel koopt drie werken van ‘Kempenschilders’ Gindra en De Buck: ‘Het is niet zo dat we ze allemaal willen hebben’
  PREMIUM

  Bladel koopt drie werken van ‘Kempen­schil­ders’ Gindra en De Buck: ‘Het is niet zo dat we ze allemaal willen hebben’

  BLADEL - Het zijn een beetje de lievelingen waar Bladel zijn hart aan heeft verpand. De schilders Joseph Gindra (1862-1938) en Victor de Buck (1855-1916) hebben tenslotte niet voor niks een deel van hun werkzaam leven in het Kempendorp doorgebracht. Sinds woensdag is de gemeente drie schilderijen van het tweetal rijker. ,,Het zijn mooie onderscheidende werken, want het is niet zo dat we nu alle Gindra's en De Bucks willen hebben", zegt wethouder Davy Jansen van Cultuur.
 2. De overstort in Bergeijk inspireerde eerste krantenkiek van Conny Coenen
  ZOMERSERIE

  De overstort in Bergeijk inspireer­de eerste kranten­kiek van Conny Coenen

  De foto’s met bijbehorende, passende en vaak verassende leuke teksten van de lezers en anderen die doordeweeks op de regiopagina’s de‘Mijn ED-rubriek’ vullen verraden niet veel over de makers behalve een naam en een ludieke geest. Sommigen laten het bij één foto die ze in een enthousiaste bui ‘met heel de wereld willen delen’. Maar onder de fotografen zijn ook enkele bikkels. Bijna wekelijks droppen ze weer een mooi landschap, een hert, een koe of een kikker in een aangename pose bij de krant. En steeds weer tot hun plezier en verbazing zien ze hun kiek dan terug in de krant.