Het zandpad naar de Kromvensedijk 4 waar Jan de Rooy een woning verbouwde. De rijplaten plaatste de gemeente Oirschot er, als tijdelijke oplossing, om de woning bereikbaar te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Het zandpad naar de Kromvensedijk 4 waar Jan de Rooy een woning verbouwde. De rijplaten plaatste de gemeente Oirschot er, als tijdelijke oplossing, om de woning bereikbaar te maken. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Natuurclub blijft bij bezwaar tegen verharden zandpad De Rooy

MIDDELBEERS - De voorzieningenrechter had dan wel bepaald dat Oirschot aan de gang mag met het opknappen van het zandpad aan de Kromvensedijk in MIddelbeers, er lag ook nog een bezwaar van Werkgroep Natuur en Landschap De Beerzen bij de gemeente.

  1. Jan de Rooy snapt niets van commotie om zandpad Middelbeers: ‘Van asfalteren is geen sprake’
    PREMIUM

    Jan de Rooy snapt niets van commotie om zandpad Middel­beers: ‘Van asfalteren is geen sprake’

    MIDDELBEERS - ‘Helemaal niets’ begrijpen Jan de Rooy (78) en zijn echtgenote van alle commotie rondom het zandpad aan de Kromvensedijk in Middelbeers. Een poging van de gemeente vorige week om dat pad beter begaanbaar te maken, strandde door boze Beerzenaren die de boel blokkeerden omdat ze geen verhard pad wilden. ,,Het wordt gestabiliseerd, niet verhard en al helemaal niet geasfalteerd", zeggen de Rooy en zijn raadsman.