Volledig scherm
PREMIUM
Een dwarsdoorsnede van het kerkgebouw, zoals het gebruikt gaat worden in de mfa van Hapert.

Nieuw multifunctioneel wijkhuis Hapert in juni in de raad

HAPERT - Helemaal rond is de kredietaanvraag nog niet, maar wethouder Davy Jansen gaat ervan uit dat het voorstel  voor de nieuwe multifunctionele accommodatie (mfa) in Hapert in juni in de raad komt. Daarmee komt nieuwbouw in het centrum van Hapert snel dichtbij. ,,Globaal hebben we goed in beeld wat we willen", aldus Jansen.

Met de nieuwe ruimte komt er een einde aan de huisvestingsproblemen van meerdere organisaties. De partners in het project zijn gemeenschapshuis Den Tref, ouderensteunpunt de Kloostertuin, basisschool het Palet, peuterspeelzaal en kinderopvang Nummereen, bibliotheek de Kempen en parochie Heilige Apostelen Petrus en Paulus. 

  1. Popmuziekspektakel Kempensessie in Steensel staat weer als een huis

    Popmu­ziekspek­ta­kel Kempenses­sie in Steensel staat weer als een huis

    STEENSEL - Wie Steensel en april zegt, zegt Kempensessie, zondag al voor de 41-ste keer. In De Höllekes leverde de samenwerking tussen het gemeenschapshuis en muziekcentrum JAM uit Eersel weer veel muzikaal vertier op. Van de middag tot middernacht kreeg Steensel muziek en gezelligheid over zich uitgestrooid. In de geluidsarme zaal van het gemeenschapshuis de pittige muziek en in de tent de meer luchtige klanken. De podiumbezetting is er gemêleerd, wat ook terug te zien in de keur van bezoekers: van jong tot oud en van doorgewinterde muziekliefhebber tot de gelegenheid luisteraar.