Ondertekening van het contract over de grondaankoop door VDL.
Zittend van links naar rechts: Pieter van der Leegte VDL Groep en Remco Bosma, voorzitter KBP. Staand van links naar rechts: Léon Kox, Mathijs Kuijken en Frank Rombouts namens het bestuur van KBP.
Volledig scherm
Ondertekening van het contract over de grondaankoop door VDL. Zittend van links naar rechts: Pieter van der Leegte VDL Groep en Remco Bosma, voorzitter KBP. Staand van links naar rechts: Léon Kox, Mathijs Kuijken en Frank Rombouts namens het bestuur van KBP. © KBP

Nieuwbouw VDL maakt Kempisch Bedrijvenpark in Hapert bijna vol

EINDHOVEN - Een nieuwe grondaankoop van VDL Groep zorgt er voor dat het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) in Hapert vrijwel is uitverkocht. De industriële bedrijvengroep heeft een kavel van bijna zeven hectare afgenomen voor zijn Hapertse bedrijf VD Leegte Metaal.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?