Oud-directeur Albert van Hooff (derde van links) van Wasserij Steensel, samen met zijn dochter Marlijn (midden, nieuwe directeur) en zijn schoonzoon Theo Brullemans (nieuwe directeur).
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-directeur Albert van Hooff (derde van links) van Wasserij Steensel, samen met zijn dochter Marlijn (midden, nieuwe directeur) en zijn schoonzoon Theo Brullemans (nieuwe directeur). © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Nieuwe generatie aan roer bij Wasserij Steensel

STEENSEL - Vroeger waren het vooral de Kempische gezinnen die er de vuile was brachten. Inmiddels is Wasserij Steensel vooral bekend om de tafellakens die zij weer smetteloos en stralend wit afleveren bij (sterren)restaurants en hotels. Albert van Hooff stond sinds de jaren ’80 aan het roer. Zijn dochter Marlijn en haar partner nemen het stokje nu over.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.