Volledig scherm
PREMIUM
Esther de Wert van Atletiek Oirschot, Robert van Overbeek van EOZC en John Vervoort van De Pedaleur op de Groenewoudsebrug waar dit jaar zowel de start als de finish van Triathlon Het Groene Woud plaatsvinden. © Rens van Ginneken

Nieuwe opzet voor Triathlon Het Groene Woud

OOSTELBEERS/OIRSCHOT - Door zowel de start als de finish bij de Groenewoudsebrug te laten plaatsvinden, moet de Triathlon Het Groene Woud op zaterdag 6 juli aantrekkelijker worden.

Deze kwart triathlon – Triathlon Het Groene Woud – wordt weer gezamenlijk georganiseerd door fietsclub De Pedaleur, zwemvereniging EOZC en Atletiek Oirschot. John Vervoort van De Pedaleur legt uit waarom de opzet een stukje veranderde. ,,Voorheen was de start bij het kanaal en de finish bij De Nachtegaal aan de Proosbroekweg. Voor het publiek was dan het verloop lastig te volgen. De parcoursen voor zowel zwemmers, lopers als fietsers komen nu allemaal samen bij de Groenewoudsebrug en zij passeren daar ook meerdere keren. Daardoor is het voor het publiek beter te overzien.”

  1. Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehouden vrachtwagenchauffeur werd mogelijk onwel
    VIDEO/update

    Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehou­den vrachtwa­gen­chauf­feur werd mogelijk onwel

    EINDHOVEN - Op de A2 bij knooppunt De Hogt bij Eindhoven heeft maandagochtend een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een 62-jarige automobiliste uit Sterksel kwam om het leven door een kop-staart-aanrijding met twee vrachtwagens. De chauffeur van de achterste vrachtwagen, een Poolse man, is aangehouden. Er zijn volgens de politie indicaties dat hij onwel is geworden.