Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Oirschotse man (20) loopt ernstig hoofdletsel op bij val van huifkar in Middelbeers

MIDDELBEERS - Een twintigjarige man uit Oirschot heeft zaterdag ernstig hoofdletsel opgelopen bij een val van een huifkar in Middelbeers. Hij ligt in het ziekenhuis.

De man viel kort na 17.00 uur van de kar aan de Voorteindseweg in Middelbeers. Het slachtoffer zat met een groep mensen op de huifkar die door een trekker werd getrokken. De traumahelikopter kwam ter plaatse om medische assistentie te verlenen. Of hij levensbedreigend gewond is, dat kan de politie niet zeggen. ,,Ik ben geen arts, maar hij is wel echt heel ernstig gewond", laat een politiewoordvoerder weten.

Het is onduidelijk hoe de man van de huifkar kon vallen. De kar en de trekker zijn in beslag genomen voor verder onderzoek naar dit ongeval. ,,We gaan niet uit van opzet, maar er is iemand ernstig gewond geraakt en we willen graag weten hoe dit kon gebeuren.”

Voor mensen die getuige waren van het ongeluk is slachtofferhulp ingeschakeld. ,,Het ongeval heeft een behoorlijke impact op hen.”

  1. Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehouden vrachtwagenchauffeur werd mogelijk onwel
    VIDEO

    Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehou­den vrachtwa­gen­chauf­feur werd mogelijk onwel

    EINDHOVEN - Op de A2 bij knooppunt De Hogt bij Eindhoven heeft maandagochtend een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een 62-jarige automobiliste uit Sterksel kwam om het leven door een kop-staart-aanrijding met twee vrachtwagens. De chauffeur van de achterste vrachtwagen, een Poolse man, is aangehouden. Er zijn volgens de politie indicaties dat hij onwel is geworden.