Volledig scherm
PREMIUM
De Winterfeesten in Reusel-De Mierden. © Ton van de Meulenhof

Omwonenden Winterfeesten Reusel worden bijgepraat over maatregelen

REUSEL - Terwijl de mussen van het dak vielen van de hitte, worden omwonenden dinsdag bijgepraat over de komende Winterfeesten in Reusel-De Mierden.

De ijsbaantent van Winterfeesten Reusel-De Mierden wordt met vijf meter verlengd om een extra buffer te creëren richting de woningen aan de Groeneweg in Reusel. Ook wordt het hele machinepark vijftien meter verplaatst richting het stroomhuisje, met uitzondering van één apparaat voor de ventilatie van de ijsbaan. „En we gaan proberen het geluid van de aggregaten richting de rotonde te sturen”, zegt Reg Heesters van het bestuur van Winterfeesten Reusel-De Mierden. „Maar uit welke richting de wind waait, daar hebben we natuurlijk geen vat op.”

  1. Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehouden vrachtwagenchauffeur werd mogelijk onwel
    VIDEO/update

    Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehou­den vrachtwa­gen­chauf­feur werd mogelijk onwel

    EINDHOVEN - Op de A2 bij knooppunt De Hogt bij Eindhoven heeft maandagochtend een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een 62-jarige automobiliste uit Sterksel kwam om het leven door een kop-staart-aanrijding met twee vrachtwagens. De chauffeur van de achterste vrachtwagen, een Poolse man, is aangehouden. Er zijn volgens de politie indicaties dat hij onwel is geworden.