Na de worsteling met de overvaller in Hoogeloon wist de dochter des huizes nog een foto te maken van de vluchtauto met de instappende overvaller.  Achterin zat een vrouw die nergens van wist. Ze wees later de chauffeur aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de worsteling met de overvaller in Hoogeloon wist de dochter des huizes nog een foto te maken van de vluchtauto met de instappende overvaller. Achterin zat een vrouw die nergens van wist. Ze wees later de chauffeur aan.

Overvaller Hoogeloon wil vrij wegens baan maar het OM kent die werkbriefjes wel...

DEN BOSCH - Als hij nu vrij zou mogen uit voorarrest, kan een Eindhovenaar, verdacht van een gewapende woningoverval, meteen aan de slag in de bouw. Dat heeft hij, letterlijk, op een briefje. Maar het OM kent zijn briefjes. En heeft hem afgeluisterd in de gevangenis, toen hij zijn vriendin zei: ‘Schrijf maar wat op’, ‘Zeg maar: stucadoor’ en ‘Nee, hoor, ik ga echt niet werken.’

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”