Amateurfotografen fotograferen modellen tijdens de Fotofair op het E3-strand (voorheen Landgoed Duynenwater) in Eersel.
Volledig scherm
Amateurfotografen fotograferen modellen tijdens de Fotofair op het E3-strand (voorheen Landgoed Duynenwater) in Eersel. © Juan Vrijdag / DCI Media

Paparazzi spelen op het E3-strand tijdens de Fotofair in Eersel

EERSEL - Een kameel die rolt in het zand, een hond die al springend naar een frisbee hapt, het eindeloze geluid van camerasluiters rondom de modellen. Fotofair biedt ontelbare fotomomenten voor amateurs en professionals.

  1. Celstraffen en 150.000 euro boete voor 10 jaar uitbuiting in Reuselse champignonkwekerij

    Celstraf­fen en 150.000 euro boete voor 10 jaar uitbuiting in Reuselse champignon­kwe­ke­rij

    REUSEL - Een 52-jarige man en zijn 84-jarige vader uit Reusel zijn veroordeeld voor het 10 jaar lang uitbuiten van een licht verstandelijk beperkte werknemer in hun champignonkwekerij. De zoon kreeg 15 maanden cel opgelegd, waarvan drie maanden voorwaardelijk. Vader kreeg 6 maanden voorwaardelijk cel en een geldboete van 15.000 euro. Het bedrijf, dat eigendom is van de zoon, is beboet met 150.000 euro.
  2. Australische zege in ronde van Steensel, Van Wersch en Hoogendoorn zeker van eerste plek in Kempenklassement

    Australi­sche zege in ronde van Steensel, Van Wersch en Hoogen­doorn zeker van eerste plek in Kempenklas­se­ment

    De ronde van Steensel mondde maandagavond uit in een Australische zege. Daniel Luke wist op het klassieke klinkerparcours als eerste te finishen en liet Huub Arts uit Wintelre en de grote favoriet Coen Vermeltfoort achter zich, die de spurt van het achtervolgende peloton wist te winnen. Vermeltfoort maakt daarmee nog kans op de tweede plek in de strijd om het Belisol Eindhoven-Kempenklassement, dat definitief wordt gewonnen door Roy Hoogendoorn uit Boskoop.