DE korte ontvoering van twee Polen na de overval op hun woning komt pas later dit jaar aan de orde, eerst waren de verdachten van de overval zelf aan de beurt in de Bossche rechtbank.
Volledig scherm
PREMIUM
DE korte ontvoering van twee Polen na de overval op hun woning komt pas later dit jaar aan de orde, eerst waren de verdachten van de overval zelf aan de beurt in de Bossche rechtbank. © Venema Media

Polen beroven Polen en ontvoeren elkaar terwijl andere Polen toekijken; niemand weet hoe het zat in Eersel

DEN BOSCH - Vijf Polen die twee Polen beroven en twee Polen ontvoeren, wat wordt gezien door weer andere  Polen. Allerlei auto's die een rol spelen, en (Poolse) getuigen die zich soms vergissen in het aanwijzen van daders. Ga er maar aanstaan in een rechtszaak (met Poolse tolken) waarin iedereen rijkelijk strooit met onuitspreekbare Poolse namen.

 1. Sluiting basisschool legt ook het verenigingsleven voor de jeugd in Luyksgestel plat
  PREMIUM

  Sluiting basis­school legt ook het vereni­gings­le­ven voor de jeugd in Luyksges­tel plat

  LUYKSGESTEL - De sluiting van een basisschool in Luyksgestel vanwege een corona-uitbraak laat zich ook in het verenigingsleven van het dorp keihard voelen. De jeugdtrainingen van de plaatselijke voetbal-en tennisvereniging zijn stilgelegd, evenals de bijeenkomsten van de scouting. De reden? Dezelfde leerlingen die op de basisschool zitten, komen elkaar bij de vereniging weer tegen.
 1. Landelijk protest tegen sluiting sportscholen: 'We willen opkomen voor gezondheid van onze sporters'
  Play

  Landelijk protest tegen sluiting sportscho­len: 'We willen opkomen voor gezondheid van onze sporters'

 2. Woningbrand in woonwijk in Best snel onder controle
  Play

  Woning­brand in woonwijk in Best snel onder controle