Flink wat hulpdiensten kwamen januari vorig jaar naar Eersel na een vechtpartij in een woning van Poolse arbeidsmigranten. Het Openbaar Ministerie spreekt van pogingen tot moord.
Volledig scherm
PREMIUM
Flink wat hulpdiensten kwamen januari vorig jaar naar Eersel na een vechtpartij in een woning van Poolse arbeidsmigranten. Het Openbaar Ministerie spreekt van pogingen tot moord. © Fotopersburo Bert Jansen/Rico Vogels

Pools slachtoffer van gewapende strafexpeditie in Eersel alsnog opgespoord

DEN BOSCH - Na veel speurwerk heeft de politie in Polen de man gevonden die vorig jaar in Eersel, met een ander Pools stel, in elkaar zou zijn geslagen na een ruzie. Komende week wordt hij per video daarover ondervraagd. Zijn aanvallers staan in april terecht voor een drievoudige poging tot moord. 

 1. Wel naar Delhaize voor de boodschappen, maar niet naar H&M? ‘Funshoppen’ in België is vrij simpel voor Nederlanders
  PREMIUM

  Wel naar Delhaize voor de boodschap­pen, maar niet naar H&M? ‘Funshoppen’ in België is vrij simpel voor Nederlan­ders

  Winkelen, we snakken ernaar. Voorlopig kan het alleen op afspraak. In België hebben ze meer geluk. Ondanks code oranje op de coronakaart, zijn dáár de winkels wel open. Een mazzeltje voor de Nederlanders die in een grensdorp wonen. Want ook zij mogen ‘aan de overkant’ meer dan hier. ‘Alleen voor het dagdagelijkse leven’, is de regel. Maar ja, loop de H&M maar eens voorbij als niemand je tegenhoudt.
 1. Duizenden kaarsjes voor coronadoden Brabant: 'We moeten volhouden'
  Play

  Duizenden kaarsjes voor coronado­den Brabant: 'We moeten volhouden'

 2. Militair afscheid voor kapitein Tom Moor die met rollator miljoenen ophaalde
  Play

  Militair afscheid voor kapitein Tom Moor die met rollator miljoenen ophaalde