Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT

Reconstructie Postelsedijk in Reusel start in oktober

REUSEL-DE MIERDEN - De werkzaamheden van nutsbedrijven op en om de Postelsedijk in Reusel nemen meer tijd in beslag dan verwacht. Dat komt omdat het werk grootschaliger is en daarom vertragend uitpakt voor de uitvoering van het hele project. De weg wordt over een traject van 3,5 kilometer aangepakt. 

Ook de aanvragen voor de vergunningen hebben meer tijd in beslag genomen. De werkzaamheden aan de nieuwe weg en het fietspad zullen daarom pas vanaf oktober worden uitgevoerd. Na de zomervakantie starten wel de werkzaamheden aan de kabels en leidingen. Aannemer is de Roos Groep. 

  1. Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven na uren weer open
    Video

    Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven na uren weer open

    OIRSCHOT - Op de A58 bij Oirschot is woensdagmiddag rond 16.45 uur een ongeval gebeurd met een bus met 70 inzittenden. Het gaat om 54 Belgische kinderen van 6 tot 12 jaar, 15 begeleiders en hun chauffeur. Bij het ongeluk waren ook vier personenauto's betrokken. Een inzittende van één van de vier zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. De weg was urenlang dicht. Pas rond 21.00 uur ging de vluchtstrook open voor verkeer, nog eens anderhalf uur later de rest van de weg.