Volledig scherm
Impressie nieuwbouw met restaurant op Kempisch Bedrijven Park. © RV

Restaurant en kantoren op Kempisch Bedrijvenpark

HAPERT - Het Kempisch bedrijven Park (KBP) wordt uitgebreid met een gebouw met kantoren en een restaurant. De kantoren zijn onder andere bedoeld voor de organisatie van het KBP, maar ook voor andere bedrijven. Het gaat om een gezamenlijk initiatief van Schippers Onroerend Goed en het KBP. Er lopen gesprekken met fastfoodketen Subway voor het vestigen van een filiaal. 

Sinds de start van het bedrijvenpark ligt er een wens voor een kantorengebouw met een restauratievoorziening.  Hiermee worden de voorzieningen voor werknemers op het KBP verder uitgebreid. Het gebouw kan uitgroeien tot een ontmoetingsplek voor het industrieterrein. 

De nieuwbouw komt te liggen op een locatie in noorden van het bedrijvenpark aan de Provincialeweg. Het gebouw bestaat uit drie lagen en circa 1500 vierkante meter vloeroppervlakte. Schippers realiseert het gebouw. 

Het Kempisch Bedrijven Park is een regionaal bedrijventerrein van 69 hectare groot. Het is aangelegd voor de vier Kempengemeenten Bladel, Bergeijk, Reusel-de Mierden en Eersel. Inmiddels is zestig procent van het bedrijvenpark verkocht.