Reusel kermis drijft op mythes

VIDEOREUSEL - Kermismaandag in Reusel: een deel van de Wilhelminalaan staat weer vol drinkende mensen die het goed naar de zin hebben. 

Als je kermisgangers vraagt naar hun mooiste belevenis op Reusel kermis, vallen ze - haast voorgeprogrammeerd - terug op de anekdotes die via de overlevering gemeengoed zijn geworden en een bijna mythische lading hebben gekregen. Jaren terug was de straat tijdens de kermis nog niet afgesloten. Als vrachtverkeer voor het stoplicht moest wachten, deden brutale feestgangers de klep open, waardoor de inhoud van de trailer op het wegdek belandde. Die bestond uit varkens, koren of kolengruis, afhankelijk van wie je het vraagt. 

  1. Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehouden vrachtwagenchauffeur werd mogelijk onwel
    VIDEO/update

    Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehou­den vrachtwa­gen­chauf­feur werd mogelijk onwel

    EINDHOVEN - Op de A2 bij knooppunt De Hogt bij Eindhoven heeft maandagochtend een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een 62-jarige automobiliste uit Sterksel kwam om het leven door een kop-staart-aanrijding met twee vrachtwagens. De chauffeur van de achterste vrachtwagen, een Poolse man, is aangehouden. Er zijn volgens de politie indicaties dat hij onwel is geworden.