Volledig scherm
PREMIUM
Ans Wertenbroek en zoon Sjoerd op het rookvrije achterterras van De Pannenkoekenbakker met uitzicht op de aangepaste speeltuin. © foto meulenhof/Bert Jansen

Rookvrij eten en spelen bij De Pannenkoekenbakker in Eersel

EERSEL - Bij De Pannenkoekenbakker op de Eerselse markt kan voortaan ook buiten rookvrij gegeten worden. De zaak is daarmee een van de eerste in de Kempen die zich aansluit en de goede weg inzet naar een rookvrije generatie.

De Pannenkoekenbakker op de Eerselse markt wordt gerund door de familie Wertenbroek. De woordvoerder van de familie Coen Wertenbroek (25) is na zijn afstuderen en backpacken terug op het nest om te helpen in de horecazaak. De familie wil graag na een paar jaar van commotie en procedures met twee buren en gemeente over de achter de zaak liggende speeltuin achter zich laten.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.