Uitslagenavond in het gemeentehuis van Eersel na de gemeenteraadsverkiezingen eerder dit jaar.
Volledig scherm
Uitslagenavond in het gemeentehuis van Eersel na de gemeenteraadsverkiezingen eerder dit jaar. © Juan Vrijdag / DCI Media

Rythovius, gemeentehuis, Muzenval en zwembad in één pand? Coalitie in Eersel wil onderzoeken of samenvoegen faciliteiten mogelijk is om woningbouw in het centrum mogelijk te maken

EERSEL - Het beoogde nieuwe zwembad, het Rythovius College, het gemeentehuis en de Muzenval. Misschien zijn ze in de toekomst wel samen in één gebouw aan de rand van Eersel te vinden. Op de vrijgekomen ruimtes kunnen dan woningen worden gebouwd.

 1. De toekomstige wielercracks buffelen weer in en rondom Bladel
  PREMIUM
  KOERSEN

  De toekomsti­ge wieler­cracks buffelen weer in en rondom Bladel

  Na een gedwongen surplace van twee jaar zoefde een imposant peloton met jonge toptalenten afgelopen weekend weer door en rondom Bladel. Ook na corona is De Acht van Bladel een evenement gebleven waarin de topcoureurs van de toekomst bijkans de stenen uit de straten willen rijden. De internationaal aansprekende etappekoers voor wielrenners van 16, 17 en 18 jaar laat hun harten nog altijd sneller kloppen, bleek uit alle reacties.
 2. Een nieuwe jas voor lichtdrukkerij Dereumaux in Eindhoven, wie was erbij in 1958?

  Een nieuwe jas voor lichtdruk­ke­rij Dereumaux in Eindhoven, wie was erbij in 1958?

  EINDHOVEN - Lichtdrukkerij Dereumaux verhuisde in 1958 naar een nieuw onderkomen in Eindhoven. Wie heeft er nog herinneringen aan of anekdotes over dit bekende Eindhovense bedrijf. Wie kende de eigenaar, heeft er gewerkt of was er klant? En naar welk pand in Eindhoven verhuisde de drukkerij eigenlijk? Wie meer weet, mag zich melden. Mailen kan naar d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.