Stefan Verdonschot (29), Pieter Boelens (45) en Kevin Vandeven (34) hebben samen de schouders gezet onder het realiseren van een gloednieuwe kerststal in hun buurt.
Volledig scherm
Stefan Verdonschot (29), Pieter Boelens (45) en Kevin Vandeven (34) hebben samen de schouders gezet onder het realiseren van een gloednieuwe kerststal in hun buurt. © Doris van Gool / DCI media

Saamhorigheid in Luyksgestelse buurt wordt bezegeld met gloednieuwe kerststal

LUYKSGESTEL - Als Sinterklaas nog maar net zijn hielen heeft gelicht is het weer tijd voor de kerststallen die her en der in de Kempen verrijzen. Luyksgestel was geen koploper met het aantal stallen, maar in de buurt Tiliaans-Noord komt er zo maar eentje erbij voor het dorp. De bouw is in volle gang.

  1. Deze pagina gaat verdwijnen, lees hier hoe u uw eigen gemeentepagina kunt instellen

    Deze pagina gaat verdwijnen, lees hier hoe u uw eigen gemeentepa­gi­na kunt instellen

    Op deze pagina vond je altijd het nieuws uit de streek. Om je nog lokaler nieuws te bieden, biedt het ED je nu een pagina aan met het nieuws uit jouw gemeente én de directe omgeving. Die werken we continu bij met het laatste nieuws, zodat je altijd op de hoogte bent van het nieuws om de hoek, ontroerende verhalen en interviews met andere inwoners uit je gemeente en omstreken. Klik hier om jouw eigen gemeente-pagina te kiezen.