De hoofdingang van de nieuwe multifunctionele accommodatie, gezien vanaf de Oude Provincialeweg.
Volledig scherm
De hoofdingang van de nieuwe multifunctionele accommodatie, gezien vanaf de Oude Provincialeweg. © RV

Schetsen voor de nieuwe mfa Hapert

BLADEL - De gemeente Bladel heeft illustraties laten maken om te laten zien hoe de nieuwe multifunctionele accommodatie in Hapert gaat worden.

Op woensdag 30 oktober worden de illustraties getoond tijdens een openbare vergadering van het Georganiseerd Burger Overleg Hapert. Dat begint om 19.30 uur in gemeenschapshuis Den Tref op Alexanderhof 7 in Hapert.

Er zijn vijf bedrijven geselecteerd die met het ontwerp aan de slag gaan. In januari doen zij een concrete aanbieding voor de bouw. De gemeente maakt dan een keuze. Het nieuwe gebouw moet onderdak bieden aan het gemeenschapshuis, de basisschool, de kinderopvang, het ouderensteunpunt en de bibliotheek. Er is tevens een ruimte voorzien voor een kapel.

Volledig scherm
© RV
Aanpassing aan de voorkant van de kerk (zijde Kerkstraat), nadat deze onderdeel is geworden van de nieuwe mfa.
Volledig scherm
Aanpassing aan de voorkant van de kerk (zijde Kerkstraat), nadat deze onderdeel is geworden van de nieuwe mfa. © RV
  1. Overvaller in Hoogeloon: ‘Ik schiet je kapot! Ik schiet je kapot!’
    PREMIUM

    Overvaller in Hoogeloon: ‘Ik schiet je kapot! Ik schiet je kapot!’

    HOOGELOON - Ze schrikt zich een ongeluk. ‘Ik schiet je kapot! Ik schiet je kapot', schreeuwt een man met een vuurwapen in zijn hand en bivakmuts over z'n hoofd in woning in Hoogeloon tegen haar vader. Normaal doen ze 's avonds nooit de deur open. Maar ze dachten deze donderdagavond iets na zeven uur dat een van de broers thuiskwam. Nu staan ze in het halletje van hun huis aan de Ten Eiken neus aan neus met twee gewapende mannen.