Volledig scherm
PREMIUM
De rolstoelhockeyers, met in het midden Sporter van het jaar Dennis van den Boomen, verzorgden gisteren een demonstratie tijdens het Sport- en cultuurgala in Reusel-De Mierden. © Jean Pierre Reijnen

Sportgala Reusel-de Mierden: ‘Iedereen doet mee’

REUSEL - De sportploeg, de sporter en het talent van het jaar, de cultuurprijs én de vrijwilligersspelden stonden gisteravond centraal tijdens het Sport- en Cultuurgala in Reusel-De Mierden.

Het thema van de avond ‘Iedereen doet mee’, dus ook mensen met een beperking, kwam geheel tot zijn recht. In een sfeervol Sportpaleis van Reusel met zo’n 250 belangstellenden deed waarnemend burgemeester Jetty Eugster de aftrap van het gala en mocht dansgroep Dazzling het publiek opwarmen.

  1. Popmuziekspektakel Kempensessie in Steensel staat weer als een huis

    Popmu­ziekspek­ta­kel Kempenses­sie in Steensel staat weer als een huis

    STEENSEL - Wie Steensel en april zegt, zegt Kempensessie, zondag al voor de 41-ste keer. In De Höllekes leverde de samenwerking tussen het gemeenschapshuis en muziekcentrum JAM uit Eersel weer veel muzikaal vertier op. Van de middag tot middernacht kreeg Steensel muziek en gezelligheid over zich uitgestrooid. In de geluidsarme zaal van het gemeenschapshuis de pittige muziek en in de tent de meer luchtige klanken. De podiumbezetting is er gemêleerd, wat ook terug te zien in de keur van bezoekers: van jong tot oud en van doorgewinterde muziekliefhebber tot de gelegenheid luisteraar.