Strijden om de punten tijdens Reusel in the Mix

VIDEOREUSEL - Zeventien teams streden zaterdag om de punten tijdens Reusel in the Mix. Met het sportieve evenement vierden atletiekvereniging AVR’69 en Muziekvereniging Concordia samen hun jubileum.

‘Let op. Laagvliegende roofvogels’, waarschuwt een bordje bij de ingang van het sportpark van AVR’69. Gelukkig beperkte het luchtverkeer zich zaterdag tot rondvliegende eieren en een volleybal. Een team van vier personen van beide jubilarissen bedacht elf spellen. Ilse Maas is meerkampster bij AVR’69. ,,Onze vereniging bestaat vijftig jaar en de Concordia honderd jaar. Er zijn mensen die van beide verenigingen lid zijn. Om praktische redenen vieren we het samen. Zo hoeven we onder meer maar één keer een tent te huren.” Behalve tijdens de puzzelroute spelen bij elke proef twee teams tegen elkaar. Maas: ,,Het schema is zo gemaakt dat de teams elkaar maar één keer tegenkomen.”

  1. Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehouden vrachtwagenchauffeur werd mogelijk onwel
    VIDEO/update

    Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehou­den vrachtwa­gen­chauf­feur werd mogelijk onwel

    EINDHOVEN - Op de A2 bij knooppunt De Hogt bij Eindhoven heeft maandagochtend een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een 62-jarige automobiliste uit Sterksel kwam om het leven door een kop-staart-aanrijding met twee vrachtwagens. De chauffeur van de achterste vrachtwagen, een Poolse man, is aangehouden. Er zijn volgens de politie indicaties dat hij onwel is geworden.