Straattheater bij Gemeenschapshuis De Schakel in Hooge Mierde.
Volledig scherm
Straattheater bij Gemeenschapshuis De Schakel in Hooge Mierde. © Kees Martens/DCI Media

Terrastheater Hooge Mierde blijft Vrolijk

HOOGE MIERDE – Zingend voor het publiek, alleen of in een groepje, op hilarische wijze de dorpsapp promoten of een stukje hilarisch toneel. Het is allemaal leuk en voortreffelijk, maar als het Duo Vrolijk uit Casteren langskomt en het publiek bij de act betrekt is het top. Eerder bestegen Harm Swaanen en Wilbert Jansen in Reusel en Hooge Mierde het hoogste podium. Ook nu waren ze ongenaakbaar.

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.