Volledig scherm
Trees van Aaken en burgemeester Wil Wouters. © Ad Adriaans

Trees van Aaken krijgt in Vessem ‘Bewijs van verdienste’

VESSEM - Tijdens de jaarlijkse sponsoravond van de Zonnebloem Vessem is Trees van Aaken (64) onderscheiden met het predicaat bewijs van verdienste. De Eerselse burgemeester Wil Wouters reikte vrijdagavond de onderscheiding uit in restaurant Smaeckvol.

Trees van Aaken is bijna 25 jaar lid van zanggroep Con Brio. Zij digitaliseerde onder meer de administratie en was negen jaar secretaris. Sinds tien jaar beheert ze de website. Al zo’n twintig jaar krijgen de leden een door Van Aaken handgemaakte verjaardagskaart. Ook van de Zonnebloem Vessem is ze secretaris. Van nagenoeg alle activiteiten regelt ze de locatie, verzorgt uitnodigingen voor gasten en registreert de aanmeldingen. Daarnaast regelt ze vrijwillige chauffeurs en begeleiders en notuleert ze bestuursvergaderingen. Haar huis stelt ze beschikbaar om met Zonnebloem-vrijwilligers kaarten en attenties te maken. Samen met Annie Vogels was ze vier jaar voorzitter. Voor een dorpsgenoot met dementie regelde ze een groep vrijwilligers om met hem te wandelen.

  1. Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehouden vrachtwagenchauffeur werd mogelijk onwel
    VIDEO/update

    Vrouw (62) uit Sterksel overleden bij ongeval op A2: aangehou­den vrachtwa­gen­chauf­feur werd mogelijk onwel

    EINDHOVEN - Op de A2 bij knooppunt De Hogt bij Eindhoven heeft maandagochtend een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een 62-jarige automobiliste uit Sterksel kwam om het leven door een kop-staart-aanrijding met twee vrachtwagens. De chauffeur van de achterste vrachtwagen, een Poolse man, is aangehouden. Er zijn volgens de politie indicaties dat hij onwel is geworden.