Volledig scherm
Twee vrachtwagens botsen op elkaar in Oirschot © Bert Jansen

Twee vrachtwagens botsen hard op elkaar op kruising in Oirschot na misverstand met knipperlicht

OIRSCHOT - Twee vrachtwagens zijn woensdagmiddag op elkaar gebotst op de kruising Kempenweg met de Beerschotseweg in Oirschot. Een ambulance is gekomen, waarin de bestuurder worden nagekeken. 

Een van de chauffeurs dacht dat een richtingaanwijzer naar rechts aanstond. Daardoor verwachtte hij niet dat de vrachtwagen rechtdoor zou rijden, waardoor hij optrok. Daarop botsten de twee hard op elkaar. 

Volgens de chauffeur van de desbetreffende vrachtwagen stond zijn knipperlicht niet aan. ,,Achter mij reed wel een auto met een knipperlicht aan. Waarschijnlijk is daar het misverstand ontstaan.”

Beide vrachtwagens hebben veel schade. Er is een ambulance gekomen om de chauffeurs na te kijken. De weg is gedeeltelijk afgesloten.

Volledig scherm
Twee vrachtwagens botsen op elkaar in Oirschot © Bert Jansen
Volledig scherm
Twee vrachtwagens botsen op elkaar in Oirschot © Bert Jansen
  1. Pleegouders haken af door gebrek aan begeleiding en nazorg
    PREMIUM

    Pleegou­ders haken af door gebrek aan begelei­ding en nazorg

    EINDHOVEN - Ruim veertien procent van de pleegouders haakt elk jaar af. 52 Procent van de pleegouders die meewerkten aan een onderzoek van het Nederlands Jeugdinstituut, de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen en Jeugdzorg Nederland, zijn gestopt door problemen met het pleegzorgsysteem of omdat ze het gevoel hadden dat professionals hen onvoldoende serieus namen. Er is werk aan de winkel om de opvang van deze kwetsbare groep te kunnen blijven garanderen.