Bladel, industrieterrein De Sleutel/De Kleine Hoeven.
Volledig scherm
Bladel, industrieterrein De Sleutel/De Kleine Hoeven. © Ronald Otter

Tweede verbinding voor bedrijventerrein De Sleutel Bladel

BLADEL - De gemeente Bladel is het met de ondernemers van bedrijventerrein De Sleutel eens dat er een betere ontsluiting moet komen. 

 1. De ‘broertjes’ van Willem II weer samen bij EFC: ‘Weet je nog dat we shampoo deden in de bidon van Steef Nieuwendaal en hij moest overgeven’
  PREMIUM
  amateurbijlage

  De ‘broertjes’ van Willem II weer samen bij EFC: ‘Weet je nog dat we shampoo deden in de bidon van Steef Nieuwen­daal en hij moest overgeven’

  EERSEL - Sigaren na de bekerzege, het neefje van Rivaldo en een toiletterende keeper die de bus naar Frankrijk miste. Bas Smulders en Mike Thijssen (beiden 35) zijn hun tijd bij Willem II in de loop der jaren steeds meer gaan koesteren. Komend seizoen staan ‘de broertjes’ weer samen op het middenveld, nu bij EFC.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.