De gemeente Bereijk gaat tennisverenigingen financieel ondersteunen voor de aanleg van padelbanen. Bij tennisvereniging TOS in Bergeijk liggen al vier banen.
Volledig scherm
De gemeente Bereijk gaat tennisverenigingen financieel ondersteunen voor de aanleg van padelbanen. Bij tennisvereniging TOS in Bergeijk liggen al vier banen. © Juan Vrijdag / DCI Media

Veel animo bij Bergeijkse tennisverenigingen voor padel: gemeente trekt portemonnee voor aanleg banen

BERGEIJK - De gemeente Bergeijk wil financieel flink bijdragen om de aanleg van padelbanen bij drie tennisverenigingen mogelijk te maken. 

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Een nieuwe jas voor lichtdrukkerij Dereumaux in Eindhoven, wie was erbij in 1958?

  Een nieuwe jas voor lichtdruk­ke­rij Dereumaux in Eindhoven, wie was erbij in 1958?

  EINDHOVEN - Lichtdrukkerij Dereumaux verhuisde in 1958 naar een nieuw onderkomen in Eindhoven. Wie heeft er nog herinneringen aan of anekdotes over dit bekende Eindhovense bedrijf. Wie kende de eigenaar, heeft er gewerkt of was er klant? En naar welk pand in Eindhoven verhuisde de drukkerij eigenlijk? Wie meer weet, mag zich melden. Mailen kan naar d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.