Vier gewonden bij ongeval in Hapert
Volledig scherm
Vier gewonden bij ongeval in Hapert © Bert Jansen

Vier gewonden bij ongeval op kruising in Hapert, slachtoffers naar ziekenhuis

HAPERT - Bij een aanrijding in Hapert zijn in de nacht van zaterdag op zondag vier mensen gewond geraakt. Op de kruising van de Lemel met de Burgemeester van Woenseldreef botsen rond 01.00 uur een auto en een bestelwagen tegen elkaar.

In de auto zaten vijf personen, in de bestelwagen zaten twee vrouwen en een hond. De twee vrouwen zijn met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht, uit de andere auto zijn een man en een vrouw naar het ziekenhuis vervoerd. De hond die in een bench achterin de bestelwagen zat bleef ongedeerd. De bestuurder van de auto is meegenomen door de politie. 

Beide voertuigen raakten flink beschadigd. De weg lag bezaaid met auto-onderdelen, flink wat olie, verkeersborden en een lantaarnpaal. De olieresten zijn inmiddels opgeruimd. 

Vier gewonden bij ongeval in Hapert
Volledig scherm
Vier gewonden bij ongeval in Hapert © Bert Jansen
De hond die in een bench achterin de bestelwagen zat bleef ongedeerd
Volledig scherm
De hond die in een bench achterin de bestelwagen zat bleef ongedeerd © Bert Jansen
  1. Van der Heijden Transport wil snel aan de slag na grote brand in Hapert: ‘Dinsdag gaan we gewoon rijden’

    Van der Heijden Transport wil snel aan de slag na grote brand in Hapert: ‘Dinsdag gaan we gewoon rijden’

    HAPERT - De brandweer is zaterdagochtend nog altijd druk bezig met de zeer grote brand die vrijdagmiddag uitbrak in het inmiddels ingestorte pand van Van der Heijden Transport in Hapert. Er is gestart met sloopwerkzaamheden om de brandende restanten van het gebouw te kunnen afblussen. Dat gaat gepaard met zware explosies. Volgens de brandweer gaat dat nog de hele dag duren. Rookontwikkeling en overlast zullen blijven aanhouden.