Volledig scherm
PREMIUM
Het Reuselse paar Jos en Riek Graat genoten van hun Balkanreis. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

We zijn er bijna met Jos en Riek uit Reusel

REUSEL - Jos en Riek Graat gingen met een Max-groepsreis de Balkan over. Ze scheerden met een zipp-lijn over de boomtoppen en leerden raften.

In het tv programma ‘We zijn er Bijna’ van omroep Max, maken 35 senioren een reis over de Balkan. Onder hen de Reuselnaren Jos (73) en Riek (68) Graat. ,,Met zo’n groepsreis komen we op de mooiste plekjes”, zegt Jos. ,,Van de Tarakloof had ik bijvoorbeeld nog nooit gehoord maar het is het mooiste wat we ooit gezien hebben”, vult Riek aan. ,,Nu we het op tv terug zien beleven we het allemaal nog een keer.”

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.