Ongeluk op N395 bij Middelbeers
Volledig scherm
Ongeluk op N395 bij Middelbeers © Persburo Sander van Gils/Sander van Gils

Weer een klap voor Reyrink in Haghorst: oom Henk laat langs de weg in Middelbeers het leven

HAGHORST - ,,Hard gelag, ook omdat het nu niet alleen het bedrijf, maar ook onze eigen familie betreft.” Met die woorden typeert Ruud Reyrink, directeur van het gelijknamige familiebedrijf uit Haghorst, het trieste nieuws dat hem vrijdagmiddag bereikte.  

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de provinciale weg tussen Middelbeers en Diessen is rond het middaguur de 75-jarige Henk van Beurden overleden: ,,Onze oom Henk. Na zijn pensioen is hij voor ons als klusjesman komen werken. Hij was vaak voor ons op pad, boodschappen doen. Dit komt voor ons nu wel heel dichtbij.” Aldus Ruud  Reyrink, die niet weet wat zijn oom achter het stuur van een bestelbusje van het bedrijf fataal is geworden.

Twee weken geleden kregen de collega's van Reyrink dat de 26-jarige Rik Evers, een monteur, om het leven was gekomen. De Beerzenaar botste vrijdagavond met zijn auto op een boom langs de Beerseweg in Diessen. 

Grote naam

Reyrink heeft een grote naam opgebouwd als onder meer aannemer en bouwstoffenleverancier. Onder de Reyrink Groep vallen ook een loonbedrijf en grondverzetbedrijf. Eind vorig jaar bundelde Reyrink nog de krachten met aannemersbedrijf FL Liebregts uit Middelbeers.