Wethouder Ted van de Loo van Hilvarenbeek, wethouder Ad van Beek van Oirschot, regiodirecteur Eric van Avendonk van BAM en gedeputeerde Christophe van der Maat bij de officiële aftrap van de werkzaamheden aan de N395 tussen Hilvarenbeek en Oirschot.
Volledig scherm
Wethouder Ted van de Loo van Hilvarenbeek, wethouder Ad van Beek van Oirschot, regiodirecteur Eric van Avendonk van BAM en gedeputeerde Christophe van der Maat bij de officiële aftrap van de werkzaamheden aan de N395 tussen Hilvarenbeek en Oirschot. © Kees Martens / DCI Media

Werk aan N395 tussen Oirschot en Hilvarenbeek begint: ‘Eindelijk naar een veiligere weg’

Anderhalf jaar aan wegwerkzaamheden en verkeersomleidingen hebben gebruikers van de N395 tussen Hilvarenbeek en Oirschot voor de boeg. Maar dan zou de weg eind 2022 ook een stuk verkeersveiliger moeten zijn.

  1. Extra geld voor natuur in Hilvarenbeek, tegenstanders staken de strijd tegen bomenkap voor N395

    Extra geld voor natuur in Hilvaren­beek, tegenstan­ders staken de strijd tegen bomenkap voor N395

    HILVARENBEEK - Het verzet tegen de kap van 76 inlandse eiken om de provinciale weg N395 te kunnen reconstrueren is gestaakt. De provincie stelt 235.000 euro extra beschikbaar voor compensatie van de bomen die gekapt moeten worden. Het B-team, Vereniging Natuur en Milieu Hilvarenbeek (VNMH) en dorpscoöperatie Wij-wel trekken een rechtszaak in na deze en andere toezeggingen door de provincie.