Volledig scherm
Eén van de units op De Zwarte Bergen. © ED

Werkconsult verwijdert drie noodunits van De Zwarte Bergen

VideoLUYKSGESTEL - Werkconsult Beheer gaat drie noodunits van camping De Zwarte Bergen in Luyksgestel verwijderen. Bij een ervan is afgelopen dagen ingebroken. Er verdwenen een nieuwe airco-installatie, een gaskookplaat en een afzuigkap. 

Het bedrijf wil er op termijn meer plaatsen, maar heeft daarvoor een ontheffing nodig van de gemeente. Die is er nu nog niet. ,,Met die plaatsing liepen we voor de muziek uit”, zegt directeur Paul van Os.  In de omgeving, zoals in Luyksgestel en Weebosch, maar ook op het recreatiepark zelf was men verontwaardigd over de voortijdige plaatsing van de drie units.

  1. 14 gewonden na elektrocutie tijdens kampioenenviering hockeyploeg in Mol

    14 gewonden na elektrocu­tie tijdens kampioenen­vie­ring hockey­ploeg in Mol

    Op een hockeyterrein in het Belgische Mol zijn zaterdagavond veertien mensen gewond geraakt bij een incident met een hoogspanningslijn boven het terrein tijdens een kampioenenviering. Dat bevestigt burgemeester Wim Caeyers (CD&V) in tegen Het Laatste Nieuws. Slingers die de lucht in werden geschoten, maakten contact met een hoogspanningslijn, waardoor stroom naar het terrein werd geleid. Vier mensen zijn er erg aan toe maar ze zijn buiten levensgevaar, aldus burgemeester Caeyers.