Symbolische start van de werkzaamheden Steensel weer een dorp. Wethouder Steven Kraaijeveld staat in de graafmachine. Namens de dorpsraad Steensel zijn Mark Keeris (tweede van links) en Hein van Hout (derde van links) aanwezig.
Volledig scherm
Symbolische start van de werkzaamheden Steensel weer een dorp. Wethouder Steven Kraaijeveld staat in de graafmachine. Namens de dorpsraad Steensel zijn Mark Keeris (tweede van links) en Hein van Hout (derde van links) aanwezig. © Bert Jansen/DCI Media

Werkzaamheden voor verenigen Steensel gestart

STEENSEL - De Eindhovenseweg verdeelt Steensel in tweeën. De werkzaamheden van het project Steensel weer een dorp, dat van het dorp weer een geheel moet maken, zijn gestart.

 1. Oproep medewerkster crematorium krijgt snel gehoor: maximaal vijftig bezoekers bij uitvaart in plaats van honderd
  PREMIUM

  Oproep medewerk­ster crematori­um krijgt snel gehoor: maximaal vijftig bezoekers bij uitvaart in plaats van honderd

  EINDHOVEN - Vanaf maandag 25 januari mogen er nog maar maximaal vijftig personen bij een uitvaart aanwezig zijn. Dat maakte het kabinet vanmiddag bekend. Het maximum is nu nog gesteld op honderd. Dat het aantal wordt teruggeschroefd zorgt onder personeel van crematoria in elk geval voor opluchting. Een van hen stuurde onlangs een brandbrief naar ic-baas Diederik Gommers.
 1. Eenzame jongeren groot probleem tijdens corona: 'Raakt het geluk in je leven kwijt'
  Play

  Eenzame jongeren groot probleem tijdens corona: 'Raakt het geluk in je leven kwijt'

 2. Wilders en Rutte botsen om avondklok
  Play

  Wilders en Rutte botsen om avondklok