De werkgroep van Wij WEsterhoven met v.l.n.r. Ilse van Beek, Gerwin van Ampting, Marjoleine Meppelink, Miranda Kuijlaars en Anne Kuijlaars (hier bij Piet Adriaans’ ‘dankbankje’).
Volledig scherm
De werkgroep van Wij WEsterhoven met v.l.n.r. Ilse van Beek, Gerwin van Ampting, Marjoleine Meppelink, Miranda Kuijlaars en Anne Kuijlaars (hier bij Piet Adriaans’ ‘dankbankje’). © DCI Media

Westerhoven in coronatijd: nieuw boek gaat geschiedenis schrijven

Hoe voelden de Westerhovenaren zich tijdens de coronatijd in 2020. Dat moet het centrale thema worden van het boek dat op initiatief van Wij WEsterhoven dit jaar wordt samengesteld.

  1. Jong-Nederland ‘t Loo in Bergeijk luidt noodklok voor hulptroepen

    Jong-Nederland ‘t Loo in Bergeijk luidt noodklok voor hulptroe­pen

    BERGEIJK - Het Bergeijkse kerkdorp ’t Loo heeft de afgelopen jaren een groeispurt ingezet die nog wel even doorgaat. Er zijn veel nieuwe huizen bijgekomen en dus ook meer jonge mensen. De plaatselijke verenigingen krijgen hierdoor meer kansen om te groeien en toch is dat nog niet zichtbaar. Zo zit de club van Jong-Nederland op ’t Loo zo langzamerhand met de handen in het haar. Het aantal kinderen dat komt spelen en knutselen slinkt en ook bij de vijfkoppige leiding zijn hulptroepen hard nodig.