Ook op het terrein van de vliegbasis, op de voormalige strip voor zweefvliegtuigen, is enkele jaren terug een groot aantal zonnepanelen geplaatst: zonnepark Welschap. Op de foto medewerkers van de coöperatie. (archieffoto ter illustratie)
Volledig scherm
Ook op het terrein van de vliegbasis, op de voormalige strip voor zweefvliegtuigen, is enkele jaren terug een groot aantal zonnepanelen geplaatst: zonnepark Welschap. Op de foto medewerkers van de coöperatie. (archieffoto ter illustratie) © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Wintelre wil weten wat het dorp opschiet met een zonnepark

WINTELRE - Enkele tientallen Wintelrenaren lieten zich woensdagavond tijdens een online meeting bijpraten over de realisatie van een zonnepark in hun dorp.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”