Eind 2019 liet de gemeente stalen rijplaten neerleggen op de toegangsweg naar de woning van Jan de Rooy in het Natura 2000-gebied de Landschotse Heide. De platen worden gehuurd, de kosten zijn voor de gemeente, zo blijkt bij navraag.
Volledig scherm
PREMIUM
Eind 2019 liet de gemeente stalen rijplaten neerleggen op de toegangsweg naar de woning van Jan de Rooy in het Natura 2000-gebied de Landschotse Heide. De platen worden gehuurd, de kosten zijn voor de gemeente, zo blijkt bij navraag. © Rens van Ginneken

Wordt het zandpad aan de Kromvensedijk in Middelbeers nou verhard of niet? En wie betaalt dat? Gemeente Oirschot lijkt het ook niet meer te weten

MIDDELBEERS – Weer is er gekrakeel rond het pand van Jan de Rooy aan de Kromvensedijk, nu weer over de toegangsweg. Maar het is amper te volgen wat de gemeente er nu mee wil: verharden of niet? En wie betaalt dat dan?

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.