Jamshed Sheikh van Burgers & Friet aan de Jonker Fransstraat moet twee weken dicht, nadat een ruzie tussen zijn maaltijdbezorgers uit de hand liep.
Volledig scherm
PREMIUM
Jamshed Sheikh van Burgers & Friet aan de Jonker Fransstraat moet twee weken dicht, nadat een ruzie tussen zijn maaltijdbezorgers uit de hand liep. © Frank de Roo

Burgemeester gooit prijswinnend restaurant dicht, nadat eigenaar is aangevallen: ‘We lijden schade’

Drie hechtingen en een dichtgeplakte wond op zijn hoofd herinneren Jamshed Sheikh (35) aan de klap met een hamer die hij afgelopen zaterdag kreeg bij zijn restaurant Burgers & Frites in Rotterdam-Noord. Dat gebeurde tijdens een uit de hand gelopen ruzie tussen drie personeelsleden, van wie hij er één probeerde te beschermen. De grootste mokerslag moest toen nog komen: burgemeester Aboutaleb bepaalde dinsdag dat de zaak twee weken niet open mag. 

  1. Animal Rights: ‘Grana Padano-kaas bron van ernstig dierenleed, moet uit supermarktschap’

    Animal Rights: ‘Grana Pada­no-kaas bron van ernstig dierenleed, moet uit supermarkt­schap’

    Dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft supermarkten Jumbo, Albert Heijn en ook het Belgische supermarktconcern Delhaize gevraagd om Italiaanse Grana Padano-kaas uit de schappen te halen. Animal Rights stuurde undercoverbeelden van de Italiaanse actiegroep Essere Animali mee en heeft de supermarktketens gevraagd te kijken hoe de kalveren worden behandeld op een van de plekken waar de kaas vandaan komt.