Het NutriScore-logo op ontbijtgranen tijdens de presentatie van het onderzoek naar Nutri-Score op verpakkingen van ontbijtgranen. De Consumentenbond pleit al langer voor een helder en onafhankelijk voedselkeuzelogo.
Volledig scherm
Het NutriScore-logo op ontbijtgranen tijdens de presentatie van het onderzoek naar Nutri-Score op verpakkingen van ontbijtgranen. De Consumentenbond pleit al langer voor een helder en onafhankelijk voedselkeuzelogo. © ANP

Consumenten krijgen eindelijk duidelijk logo voor voedingsmiddelen

Nederland krijgt medio 2021 weer een voedselkeuzelogo. Een verbeterde variant van het Franse systeem, genaamd NutriScore, wordt in Nederland ingevoerd, zo laat staatssecretaris Paul Blokhuis weten.

  1. Met het recept voor de Tex Mex mc² Burger creëer je de zomer op je broodje!
    De Vegetarische Slager

    Met het recept voor de Tex Mex mc² Burger creëer je de zomer op je broodje!

    De zomer op een broodje! Verse guacamole en ‘pico de gallo’ geven een heerlijcke frisheid aan de gegrilde mc² Burger. De crunch van nachochips maakt je burger helemaal af. Vegetarisch of vegan barbecueën voelt voor veel thuischefs als een uitdaging. Want hoe schotel je die klassieke barbecuebeleving voor als je dierlijk vlees achterwege laat? Maak kennis met het vleesch van De Vegetarische Slager; meat to please you!