De drive thru van Alfredo’s Taqueria aan de Goudsesingel. Floor Manager Andrea Reyes geeft de tasjes af, Edward Nijhoff (links) is bareigenaar en zorgt voor cocktails.
Volledig scherm
PREMIUM
De drive thru van Alfredo’s Taqueria aan de Goudsesingel. Floor Manager Andrea Reyes geeft de tasjes af, Edward Nijhoff (links) is bareigenaar en zorgt voor cocktails. © Frank de Roo

Coronaproof door de drive-thru van Alfredo’s: alsof je door de teststraat rijdt, maar dan véél leuker

De Pollepel ThuisDe Mexicaanse keuken is (alweer een poosje) helemaal terug. En veel beter en authentieker dan in de jaren tachtig en negentig, toen de taco in Nederland een noviteit was. Voor De Pollepel Thuis gaan we geheel coronaproof door de drive-thru van Alfredo’s Taqueria in het Industriegebouw.

  1. Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’
    PREMIUM

    Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’

    Hij werd voor gek verklaard, stuitte op onbegrip van boeren en de banken stonden nou niet meteen te trappelen. Toch liggen anderhalf jaar na de lancering van ElkeMelk de schappen van Albert Heijn dagelijks vol met flessen van Metha 101, Geertje 72 en van zo’n 100 andere koeien uit zijn stal in Molenaarsgraaf. En het buitenland lonkt. ,,Melk moet weer sexy worden’’, zegt ondernemer Matthijs Baan (40).
  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant