De hongerige zandhapper
strijkt neer op een vol terras
recensieRestaurant Duinrand in Drunen is een aangenaam rustpunt na een rondje zandhappen in de Loonse en Drunense Duinen. Op het drukke terras zijn de gasten geduldig en toont de bediening haar charme.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMhuisarts vertelt
‘Vroeger keken we ’s avonds samen naar Disney+, maar nu wil ze niet meer’
Voor onze rubriek Huisarts Vertelt schrijft Rutger Verhoeff wekelijks over patiënten die hem raken. Deze week behandelt hij een patiënt met ernstige buikklachten. -
Wat Eten We Vandaag: Tiramisu light
Tiramisu is het favoriete toetje van velen en met reden. Wij maken deze lichtere variant met slechts vier ingrediënten: eierkoeken, espresso, magere kwark en cacao. -
PREMIUM
Een pizza uit een automaat, smaakt dat een beetje? ‘Te zacht, te zout en te duur’
EINDHOVEN - Het is midden in de nacht en je hebt zin in een warme pizza? Een nieuwe automaat aan de Aalsterweg in Eindhoven biedt uitkomst. Bij de Resto’Clock pizzakiosk kun je kiezen uit vier smaken. Maar is het een beetje te eten?Eindhoven -
PREMIUMtips
De muren toe aan een likje verf? Zo kies je de juiste kleur
De gemiddelde Nederlander geeft de muren in huis elke drie tot vier jaar een nieuw kleurtje. Maar hoe kies je een goede tint? Heleen van Gent, kleurexpert bij AkzoNobel, geeft advies. -
PREMIUM
Huis vol ongebruikte aankopen? Zo voorkom je nutteloze uitgaven
Weinig geld hebben en toch flink uitgeven. Sommige mensen hebben een gat in hun hand. Waarom is het voor hen zo moeilijk om financieel pas op de plaats te maken?
-
Wat Eten We Vandaag: Groenteburgertjes uit de airfryer op Libanees platbrood
Deze vegetarische groenteburgertjes uit de airfryer op Libanees platbrood zijn lekker en voedzaam. De burgers zijn gemaakt van rode linzen en wortel en lijken een beetje op falafel. De zelfgemaakte limoen-yoghurtsaus geeft het gerecht een frisse touch. -
-
-
Receptenwedstrijd
Receptenwedstrijd voor het lekkerste vegan recept gaat tweede week in: Gado Gado van restaurant Fuso
De strijd om het lekkerste (vegan) recept is begonnen. Duurzaam leven kan goedkoop door plantaardig te eten. Om dat te promoten daagt klimaatburgemeester Judith Lammers restaurants uit hun recept te mailen naar 1Aarde040@gmail.com. Elke week komt er een nieuw recept online. De lezers kunnen het maken en later stemmen op de lekkerste.Eindhoven -
Wat Eten We Vandaag: Kabeljauw in knapperig korstje
Een licht stukje vis met een knapperig maar ook romig korstje, dankzij de toevoeging van kwark.