PREMIUM
De Huismeester in centrum van Rotterdam is een verborgen schat: gezellige sfeer en lekker eten
gouden pollepelDe Huismeester is op flaneerboulevard de Meent een verborgen schat. Ziel en zaligheid worden gelegd in onder andere geweldige tapas en pintxos en de lach verdwijnt nooit van de bediening. Hier voel je je terecht thuis.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMGouden Pollepel
Mediterraans chique sfeer bij BeyMen: kruidige Turkse gerechten en een waterpijp als dessert
Bij BeyMen geen wijn of bier. Wel thee. En spannende kruidige Turkse gerechten. Plus een waterpijp als dessert. Kortom, kostelijke avond. -
PREMIUMgouden pollepel
Mooi uitzicht én lekker eten: bij de Maaskantine is het een vrolijke boel
Met de Maaskantine heeft Rotterdam zijn eigen beach hotspot. Geen brede stranden, wel groene bedjes op een pittoreske plek aan het einde van de Maasboulevard of bij steiger 21 van de Watertaxi. Nu de zon nog. -
Koken & Eten
Hygiëne in de keuken: maak ook je kruidenpotjes af en toe goed schoon
Veel gevallen van voedselvergiftiging ontstaan thuis, aldus het RIVM. De meeste bacteriën in de keuken denk je waarschijnlijk te vinden in de keukenhanddoek, vuilnisbak of snijplank, maar uit een nieuwe studie blijkt dat kruidenpotjes nog grotere bacteriemagneten zijn. -
Wat Eten We Vandaag: Stoofpotje van tempeh
Een lekker stoofpotje met rundvlees of kip is altijd goed, maar waarom zou je niet eens een vegetarische variant proberen? Dit stoofpotje met tempeh is om van te smullen en rijk van smaak door de laurier, tijm en rode wijn. -
Skivakantie: hier zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht
Heel wat Nederlanders gaan binnenkort weer met de auto op skivakantie. Maar hoe zit het met de verplichting tot winterbanden? En hoe bevestig je sneeuwkettingen? Dit zijn de belangrijkste regels.
-
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Gevuld stokbrood caprese
Een echte klassieker uit de Italiaanse keuken, maar dan nét even anders: gevuld stokbrood caprese. Tijdens een avond borrelen mag een gevuld stokbrood met tomaat, mozzarella en basilicumblaadjes niet ontbreken. Plaats het geheel even in de oven om de mozzarella te laten smelten en buon appetito. -
Getest: Dit is de beste vrijstaande vaatwasser
Wat is de beste vrijstaande vaatwasser? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord.