Een leeg terras op een druilerige dag in het centrum van Arnhem. De terrassen zijn weer geopend, maar het weer zorgt ervoor dat gasten wegblijven.
Volledig scherm
Een leeg terras op een druilerige dag in het centrum van Arnhem. De terrassen zijn weer geopend, maar het weer zorgt ervoor dat gasten wegblijven. © ANP

De terrassen zijn een week open maar op veel plekken blijven ze leeg

Bij een deel van de horecaondernemers ging vorige week de vlag uit toen ze na een half jaar sluiting onder strikte voorwaarden weer de terrassen mochten openen. Een week later is de stemming op veel plekken behoorlijk omgeslagen, merken Koninklijke Horeca Nederland en FNV Horeca.

0 reacties

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’