Deze vegan burger is een voedzame keuze (en neem er vooral mayo bij)
En is het wat?Nooit eerder was het aanbod van voedingsmiddelen zo groot. In deze serie beoordeelt een professioneel diëtiste nieuwe producten en geeft antwoord op de vraag: en is het wat? Ditmaal test ze de ‘Supreme Vegan Burger’.
Delen per e-mail
De gloednieuwe veganistische burger ligt nog maar net in de schappen. Quorn heeft een burger ontwikkeld die dezelfde smaak, textuur en look heeft als een vleesburger, meent de producent. Je koopt de vleesvervanger voor 3,89 euro per twee stuks. Hij is bedoeld voor echte burgerliefhebbers die op zoek is naar een veganistische variant.
Aanrader of niet? Dat beoordeelt Berdien van Wezel, oprichter van Gezond Leven Diëtisten, op basis van het uiterlijk, de samenstelling en smaak.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Burger King introduceert vandaag de vegetarische Whopper
Binnenkort kun je bij Burger King een vegetarische Whopper bestellen van Nederlandse makelij. De Amerikaanse keten introduceert de burger in totaal bij 2400 vestigingen in 25 Europese landen. -
PREMIUM
Zo komt Heineken weer tot leven in Rotterdam
Veel mensen - ook toeristen - kennen Heineken vooral van de Experience in de hoofdstad. Terwijl de brouwerij Rotterdamse wortels heeft. Die krijgen nu een gezicht in het voormalige kantoor van de bierbrouwer in Crooswijk. Het museum (en vergadercentrum) krijgt naam Heineken's Beerlab. Het wordt de kroon op het werk van Stadsherstel Rotterdam, dat al 40 jaar vervallen gebouwen-met-een-verhaal opknapt en ze een publieke functie geeft. -
Koken & eten Waarom je beter geen light frisdrank drinkt als je fit wilt worden
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. In deze video geeft ze antwoord op vragen van deelnemers aan haar challenge. -
Wat Eten We Vandaag: Gebakken scholfilet met pittige honing-citroensaus
Rijst, vis en groenten; een combinatie waar oneindig veel variaties op mogelijk zijn. Wij kiezen voor zilvervliesrijst met boontjes en scholfilet. Om het gerecht helemaal af te maken, voegen wij hier een heerlijke zelfgemaakte pittige honing-citroensaus aan toe. -
Koken & Eten Zo smaakt je kop koffie nóg beter volgens experts
Er gaat weinig boven een stomende kop koffie ’s ochtends. We drinken nu eenmaal graag een lekkere kop van het zwarte goud. Goed nieuws: de wetenschap kan je helpen de omstandigheden voor je koffie te verbeteren voor de beste smaak.
-
Koken & eten KFC kon natuurlijk niet achterblijven en start proef met chickenburger zonder kip
KFC begint vanochtend een proef met een kipburger waar geen kip inzit. De vegetarische variant is maar op één locatie in de hoofdstad verkrijgbaar. -
Goeievraag.nl Waarom je sperziebonen beter niet rauw kunt eten
Hoe zit het toch met sperziebonen: kun je die ook rauw eten, net als sommige andere groenten? Uit zoekopdrachten op Goeievraag.nl blijkt dat veel mensen zich het afvragen. Bonenexpert Joke Boon geeft antwoord. -
PREMIUM
'Restaurants verliezen nu geen ster'
LOMMEL/EINDHOVEN - Toprestaurants in Nederland moeten nog bijna drie maanden wachten, maar in België wordt vandaag de nieuwe Michelingids gepresenteerd. Afgelopen jaar kreeg Cuchara, net over de grens in Lommel, zijn tweede ster.