PREMIUM
Dit kerstmenu kun je perfect vermenigvuldigen en (uit)delen
Koken & etenOf we nu wel of niet bij elkaar mogen kruipen met de feestdagen: eten delen kan altijd. Met deze drie recepten is dat geen probleem.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Getest: Dit is de beste vrijstaande vaatwasser
Wat is de beste vrijstaande vaatwasser? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Rijstevlaai en soezen: dit kan iedere beginnende thuisbakker maken
Iedereen is gek op zoetigheid. Natuurlijk kan je hiervoor naar de bakker bij jou om de hoek gaan, maar veel bakrecepten kun je heel makkelijk zelf maken. Twee patissiers geven inspiratie voor de makkelijkste bakrecepten waar iedereen mee aan de slag kan. -
Koken & eten
Albert Heijn grijpt voor de feestdagen terug op klassiekers als kalkoen en varkenshaas
Half Nederland kookt uit de Allerhande met kerst. Fans kijken dan ook, zoals altijd, reikhalzend uit naar het moment waarop de feestelijke kersteditie van het magazine van Albert Heijn in de winkel ligt. Vandaag is het zover. -
PREMIUMKoken & Eten
Een maand lang alleen maar vlees eten: het ‘leeuwendieet’ trekt online de aandacht
Enkel vlees, hoogstens afgewisseld met een eitje: het ‘leeuwendieet’ is populair op sociale media. Zijn we helemaal de weg kwijt met onze voeding of heeft het dieet toch voordelen? Diëtiste Tanja Callewaert geeft haar visie. -
PREMIUMKoken & eten
Deze thuiskoks maken iets speciaals van kerstdiner: ‘Boerenkool, spaghetti en pannenkoeken in één menu’
Driekwart van de Nederlanders kookt zelf met kerst. Bij sommige hobbykoks ligt het masterplan zelfs al maanden klaar. De kalkoen van Ostara van Greuningen (46) staat bijvoorbeeld al twee maanden in bestelling. En dat is slechts een van de vele punten op haar to-dolijst.
-
PREMIUMVoor jou geproefd
Zo smaakt koffie van de lekkerste koffiebonen uit de supermarkt: 'zoet en kruidig met weinig bitters’
Echte koffieleuten willen graag het onderste uit de kan. De bonen moeten ‘eerlijk’ geplukt zijn, perfect gebrand en versgemalen. Koffiebonen onder het mes. -
-
-
PREMIUMKoken & Eten
De lekkerste pure pindakaas van de supermarkt: mooi vloeibaar, glanzend en goed mondgevoel
Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden. Naturel, met stukjes noot, met karamel of peper. De (gezonde) hit van dit moment: 100% pindakaas. Met alleen pinda’s, verder niets. Top of flop? -
column
Om vijf uur ’s ochtends je bed uit, net als Obama: waarom we graag succesvolle mensen nadoen
Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: routines van succesvolle mensen