PREMIUM
Dit voelt een chef als restaurant Michelinster krijgt: ‘Als de dag waarop je eerste kind wordt geboren’
Koken & EtenHet culinaire sterrenbal is weer achter de rug: deze restaurants hebben een Michelinster (of twee) in de wacht gesleept. Drie chefs over het moment dat zij het hoorden. ‘Je stapt nu uit die douche, we gaan champagne drinken.’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen carpaccio
-
Koken & Eten
Zo gezond is het invriezen van maaltijden: deze gerechten gaan er niet op achteruit
Het scheelt tijd en geld als je eten kookt en het in porties in de diepvries bewaart. Maar verliest het dan niet alle vitaminen? En wat zijn de gevolgen voor de smaak? -
PREMIUMGeldvraag
Banken vragen geld voor betaalrekening, maar bieden nauwelijks spaarrente: zo zit het
Elke maand gaan er een paar euro’s naar je bank voor het gebruik van een betaalrekening. Op jaarbasis kan dat best aantikken. ‘Waarom zijn de kosten van mijn bankrekening zo hoog’, vraagt lezer Jos Couwenberg zich af. In deze rubriek leggen we elke week een lezersvraag over geld voor aan een deskundige. -
Emoties bij uitreiking 16 nieuwe Michelin-sterren: ‘Er zit altijd spanning omheen’
De Nederlandse gastronomie is top, zo concludeert Michelin na de uitreiking van de sterren vanmiddag. Tien restaurants kregen voor het eerst één ster, drie restaurants kregen een tweede ster. Daarnaast deelden de inspecteurs drie groene sterren uit en zestien Bib Gourmands. -
Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolsteak met linzensalade
Deze bloemkoolsteaks zijn een leuk alternatief voor vlees, vanwege de geroosterde smaak. Het roosteren geeft de bloemkool een zoete smaak, zoeter dan wanneer je bloemkool zou koken.
-
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
-
-
-
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides. -
PREMIUM
Partij voor de Dieren wil in Eindhoven verbod op nieuwe fastfoodrestaurants: ’Het is vooral meer van hetzelfde’
EINDHOVEN - Om de groei van het aantal fastfoodrestaurants in Eindhoven een halt toe te roepen, moet er een verbod komen op nieuwe vestigingen. Die oproep wil de Partij voor de Dieren binnenkort aan de gemeenteraad voorleggen.Eindhoven