Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Dit zijn de beste biertjes uit blik

Voor jou getestNederlandse brouwers ontdekken blik als verpakking voor hun gerstenat. Metaalsmaak? Welnee, blik biedt grote kansen.

Trendwatchers dichten bier in blik al jaren een zonnige toekomst toe. Dat de grote doorbraak nog op zich laat wachten, heeft te maken met het hardnekkige pr-probleem. ,,Consumenten denken bij bier in blik nog vaak aan metaalsmaak en alcoholisme’’, weet Fiona de Lange, een van de vier gediplomeerde biersommeliers in ons panel.

  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.