Bij restaurant Zwart beleef je voor één avond de wereld van een blinde of slechtziende.
Volledig scherm
Bij restaurant Zwart beleef je voor één avond de wereld van een blinde of slechtziende. © Restaurant ZWART

Eten in restaurant waar je geen hand voor ogen ziet: ‘Erg frustrerend’

Koken & etenAls ze het bij restaurant Zwart hebben over donker, dan bedoelen zij ook echt pikdonker. Bij Zwart gaat het licht uit. Als je niet kunt zien wat je eet, wordt de beleving nog intenser. Een kans om voor één avond in de beleveniswereld van een blinde of slechtziende te stappen.

 1. Met het recept voor de Tex Mex mc² Burger creëer je de zomer op je broodje!
  De Vegetarische Slager

  Met het recept voor de Tex Mex mc² Burger creëer je de zomer op je broodje!

  De zomer op een broodje! Verse guacamole en ‘pico de gallo’ geven een heerlijcke frisheid aan de gegrilde mc² Burger. De crunch van nachochips maakt je burger helemaal af. Vegetarisch of vegan barbecueën voelt voor veel thuischefs als een uitdaging. Want hoe schotel je die klassieke barbecuebeleving voor als je dierlijk vlees achterwege laat? Maak kennis met het vleesch van De Vegetarische Slager; meat to please you!
 2. Met deze Kipstuckjes Saté wordt het in jouw tuin een culinair feest!
  De Vegetarische Slager

  Met deze Kipstuck­jes Saté wordt het in jouw tuin een culinair feest!

  Een Nederlandse BBQ-klassieker! Met Kipstuckjes van De Vegetarische Slager, zelfgemaakte satésaus en een flinke lik vuur, wordt het in jouw achtertuin een culinair feest. Vegetarisch of vegan barbecueën voelt voor veel thuischefs als een uitdaging. Want hoe schotel je die klassieke barbecuebeleving voor als je dierlijk vlees achterwege laat? Maak kennis met het vleesch van De Vegetarische Slager; meat to please you!
 1. Ontdek een klassieke smaakcombo uit de Deep South van de USA met het Louisiana Bofkipburger recept
  De Vegetarische Slager

  Ontdek een klassieke smaakcombo uit de Deep South van de USA met het Louisiana Bofkipbur­ger recept

  Met deze burger zetten we je grill pas echt in vuur en vlam! Een klassieke smaackcombo uit de Deep South van de USA, The Vegetarian Butcher style. Vegetarisch of vegan barbecueën voelt voor veel thuischefs als een uitdaging. Want hoe schotel je die klassieke barbecuebeleving voor als je dierlijk vlees achterwege laat? Maak kennis met het vleesch van De Vegetarische Slager; meat to please you!