PREMIUM
Geliefden Natasja en Bas openden restaurant in de coronacrisis: ‘Zelfs op maandag zitten we vol’
Het evenementenbedrijf van Natasja Hörnemann (49) en Bas Lodder (61) stond door corona zo goed als stil. Ondanks die tegenslag gingen ze niet bij de pakken neerzitten. De twee grepen de rustige periode juist aan voor een heel nieuw avontuur. Ze openden onlangs restaurant Tast Toe in Numansdorp. ,,Hoe we de bedrijven in de toekomst combineren moeten we nog even verzinnen.’’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
-
PREMIUMzes vragen
Een zonneboiler levert gratis warm water: in zoveel jaar verdien je hem terug
Ondanks stijgende prijzen en langere levertijden blijven zonnepanelen als warme broodjes over de toonbank vliegen. Terwijl zonneboilers maar mondjesmaat worden verkocht. Is dat terecht? Zes vragen over de potentie van een zonneboilersysteem op je dak. -
Da's Handig
Kleine peper maakt groot verschil in je Hollandse pot
In de keuken kunnen kleine details vaak een groot verschil maken, weet Ramon Beuk. In de serie Da’s Handig! geeft de kok wekelijks tips die koken voor jou makkelijker maken én je het vertrouwen geven dat het nooit meer kan mislukken. Vandaag: één klein pepertje kan een groot verschil maken. -
PREMIUM
Geen vet eten om hartkwaal te voorkomen? Een hardnekkige fabel, zegt cardioloog
Wat veroorzaakt hartaandoeningen, en hoe houd je je hart gezond? Daar gaan meerdere adviezen en wijsheden over rond. Cardioloog Janneke Wittekoek vertelt wat er waar is van zes veelgehoorde stellingen over hartgezondheid. -
Receptenwedstrijd
Gevulde tomaat van La Dolce Vita
Het recept voor deze week is van La Dolce Vita aan de Dommelstraat. Dit Italiaanse restaurant was een van de eerste restaurants dat zich liet uitdagen een vegan gerecht op de traditionele Italiaanse kaart te zetten. De gevulde tomaat.
-
Receptenwedstrijd
Zesde gerecht van de receptenwedstrijd: Sweet potato roti van Good Food Republic
Eindhoven -
-
-
Receptenwedstrijd
Vegan chocolademousse van Gusto-040, de achtste in de receptenwedstrijd
Gusto-040 aan de Gestelsestraat 240 in Eindhoven maakte voor de vegan receptenwedstrijd een vegan chocolademousse. Dit is het achtste gerecht van de wedstrijd. ,,Het is ons succesvolste vegan desert recept tot nu toe”, zeggen ze bij Gusto-040.Eindhoven -
PREMIUM
De Vette Sletten van Dorothy Porker
Het ene na het andere dieetboek dicteert wat we het beste kunnen eten om af te vallen of gezond te worden. Waar is toch het genieten gebleven, dacht eetfan Dorothy Porker. Sindsdien bestiert ze de foodblog Vette Sletten waar alleen maar lekker eten op te vinden is. Daar komt nu ook een kookboek bij: Nomnomnom.