Volledig scherm
© Uitgeverij Loopvis

Hemels: een kookboek vol karamelrecepten

Karamel is een kleverige alleskunner. Dit prachtige kookboek staat vol zoete én hartige gerechten: van dacht je van deze fantastische chocoladetaart met tijm en geitenkaaskaramel? Of zet je je tanden liever in rokerige zalm en witloftaartjes? Het staat allemaal in Koken met karamel van Constan Heestermans en Marije Sietsma.  

Volledig scherm
© Uitgeverij Loopvis

Alleen van de foto's al worden wij dolgelukkig. Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecakemouse en bananentoffeetaart.
Maar helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Bijvoorbeeld stuk camembert met zoete noten, of wat dacht je van een misokaramelsaus bij een portie noedels met gegrild spek?   

Heb je net als wij nu al trek gekregen? Bekijk dan deze recepten met karamel eens op www.24kitchen.nl

Volledig scherm
© Uitgeverij Loopvis
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.