Bedrijfsleider Mark Bakker (rechts) en chefkok Mitchel de Deugd van Visrestaurant De Stroper in het centrum van Dordrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijfsleider Mark Bakker (rechts) en chefkok Mitchel de Deugd van Visrestaurant De Stroper in het centrum van Dordrecht. © Frank de Roo

Illegale palingfuiken zijn bij visrestaurant De Stroper al lang verleden tijd

De Pollepel thuisVisrestaurant De Stroper staat al jaren bekend als een van de beste restaurants van Dordrecht. Tijdens de lockdown kun je er volledige menu’s afhalen, maar ook simpele borrelboxen of koude visschotels. Voor de Pollepel Thuis kiezen we voor de ‘Stoperbox’.

  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant